Hvad er SHIFT HAPPENS!?

SHIFT HAPPENS! er et psykologisk træningsforløb, der tilbyder varige forandringer.

Forløbet bygger på viden fra kognitiv adfærdsterapi, psykodynamisk terapi, traumepsykologi, Emotions Fokuseret Terapi (EFT), Compassion Fokuseret Terapi (CFT), samt krops- og åndedrætsterapi og visualiseringsteknikker.

Processen i SHIFT HAPPENS! hviler på mange års klinisk erfaring, men også egen personlig erfaring. Særligt har mange klienters og eget besvær med at bryde gamle og uhensigtsmæssige mønstre tydeliggjort behovet for at udvikle nye metoder. De hjælper til at træne opmærksomhed på tilstande, berolige og nedregulere svære følelser, og at kunne skifte til mere positive og ressourcestærke tilstande.

Det er svært at bryde hjernens automatik, men det kan lykkes!

Pernille har været min faste psykolog gennem mere end fem år, og hun har reddet mig gennem flere forskellige livskriser. Hun er utroligt dygtig, og er mere end nogen anden terapeut jeg har mødt eminent til at spotte dynamikker og sætte fingeren præcis der hvor der er plads til udvikling, og hun har i den grad udvidet min selvforståelse. Hendes værktøjer til visualisering har fungeret som katalysatorer for flere erkendelser og skift i adfærd for mig, som jeg ikke tror havde været mulige kun med samtale, og jeg kan absolut anbefale forløbet.
Anna
Forløbet har på effektiv vis lært mig på egen hånd at etablere indre ro og tryghed. Øvelserne er af høj faglig kvalitet, og en styrke er at man til enhver tid kan lytte til dem. På den måde har man altid en støttende hjælp ved hånden i processen. Forløbet kan især anbefales hvis man arbejder med angst, stress og bekymringer i en travl og krævende hverdag.
Christoffer, 38 år
Jeg har brugt Shift Happens i en længere periode, både som samlet proces, men også lyttet og brugt enkelte øvelser ved behov. Jeg oplevede, at jeg blev bedre til at mærke mig selv, finde ro og trække vejret, ret hurtigt efter opstart og kun bedre og bedre med træningen. Det er en rigtig god guidning på øvelserne og Pernille er super behagelig, at lytte til, det føles faktisk som om at hun er hos mig og virkelig ser, og hepper på mig. Jeg føler mig så set og så normal i mine tanker, adfærd og mønstre efter jeg har brugt programmerne, det har givet mig en indre ro og følelse af at være god nok som jeg er. Jeg bruger det i dag ved behov, i perioder hvor jeg er presset og føler mig stresset både i krop og tanker, når jeg oplever at min angst kommer snigende, eller når der er noget på spil som gør mig usikker.
Michelle, 39 år
Shift Happens' vejledning og guide har virkelig været afgørende for at skabe ro i mit liv og give mig redskaber til personlig udvikling. Ved at arbejde med mig selv derhjemme har jeg opdaget en styrke og balance, der tillader mig at udvikle mig i mit eget tempo. Uanset om jeg har følt mig overvældet af hverdagen eller haft overskud og blot ønsket at samle mine tanker, har øvelserne været uvurderlige. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger – det er virkelig investeringen værd!"
Emily, 24 år

Problemet med vores hjerne

Den primitive del af hjernen, der styrer vores helt grundlæggende følelsesmæssige behov og dermed responser på stimuli (altså situationer, tilstande og relationer), har problemer med at skelne, hvad vi rent faktisk oplever og har oplevet, og hvad vi har af forestillinger.

I pres, stress og svære følelser er vi styret af et trusselsystem, der igangsætter en helt særlig bevågenhed på, hvad der kan vise sig at være en fare. I en sådan situation påvirkes hele systemet til bestemte typer af tanker, opfattelser, behov, motivationer, følelser og reaktioner. De negative mentale rundkørsler, der skabes, kan lede til underskud, stress, depressivitet, angst og fortabelse. Det kan dermed underminere vores selvfølelse, selvtillid og selvværd.

Træn din hjerne – på den lette måde!

SHIFT HAPPENS! tilbyder dig psykologisk styrketræning, der giver større overskud og genetablerer kontakt til dine kompetencer og styrker. Du træner at bevare kontakt med dig selv under pres, og evnen til at omgå trusselsystemet, så du kan bevare din følelsesmæssige fornuft, og påvirke både dine tanker, følelsesmæssige reaktioner og opfattelser.

Formålet er, at du bliver bedre til at være i og håndtere svære situationer og perioder i dit liv.

Vi er altid meget klogere, mere fleksible og indsigtsfulde, efter en svær situation. Med SHIFT HAPPENS! kan du med træning, tid og tålmodighed blive bedre rustet til håndtere svære situationer, mens de sker, og på den måde, du drømmer om.

Her er et eksempel på hvordan vi kan se forskellige tilstande og hvordan de kan have sammehæng med hinanden. Måske kan du bruge det som inspiration til skift af tilstande?

Skema er udviklet med Sentidokropsterapi.dk

cross