Handelsbetingelser

SHIFTHAPPENS ApS
Egebjergvej 318
4560 Vig
TLF: +45 41 57 75 72
CVR: 44334887

Ved køb hos SHIFTHAPPENS ApS accepteres handelsbetingelser fuldt ud.

Abonnementstyper

SHIFTHAPPENS ApS udbyder to typer abonnementer:

  • 6 måneders abonnement
  • 12 måneders abonnement

Begge abonnementstyper ophører automatisk ved periodens udløb og fornyes ikke automatisk. Kunden kan selv vælge at forlænge sit abonnement.

Betalingsbetingelser

SHIFTHAPPENS ApS accepterer betaling med ApplePay, MobilePay, Visa og Mastercard. Når du foretager et køb, enten det er et abonnement eller et gavekort, trækkes betalingen straks fra din konto. Dette skyldes, at adgangen til det købte abonnement eller den virtuelle ydelse, som gavekortet repræsenterer, bliver gjort tilgængelig for dig umiddelbart efter købet.

Fortrydelsesret

Hos SHIFTHAPPENS ApS tilbyder vi abonnementer på virtuelle ydelser samt muligheden for at købe gavekort. Da både adgangen til de virtuelle ydelser og anvendelsen af gavekortene stilles til rådighed øjeblikkeligt efter købet, er fortrydelsesretten ikke gældende for disse køb.

Sikkerhed og kryptering

SHIFTHAPPENS ApS benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL-protokol, sikrende at kundens data er beskyttet og ikke tilgængelige for uvedkommende.

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Nævnenes Hus, Mæglingsteamet for Forbrugerklager, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus. Mæglingsteamet vil forsøge at løse tvisten ved mediation, og hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indbringe klagen for Forbrugerklagenævnet.

Det er som udgangspunkt en forudsætning for at klage, at varen eller ydelsen, som du vil klage over, har kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen som udgangspunkt være mindst 720 kr. Beløbsgrænserne kan blive ændret. Du skal betale et gebyr for at få klagen behandlet.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her:
http://ec.europa.eu/odr

Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@shifthappens.dk